Skimmia

De Skimmia is een groenblijvende heester die niet moeilijk te houden is en het goed doet in de schaduw en halfschaduw. De Skimmia is alle seizoenen een blikvanger in de tuin op het balkon of op het dakterras. Wij hebben verschillende soorten Skimmia in ons assortiment in verschillende potmaten.

Hieronder vindt u een impressie van ons assortiment. Ieder seizoen stemmen wij het assortiment af op de nieuwste trends en ontwikkelingen.
Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u altijd de juiste keuze maakt. Bekijk ons actuele aanbod op www.floraxchange.nl.


Skimmia Rood

De skimmia staat het meest bekend om zijn rode bloemknoppen. Om aan ieder zijn wens te kunnen voldoen kweken wij verschillende soorten, zoals Rubella, Rubesta, en Rubesta Cuba. Voor liefhebbers van laagblijvende skimmia kweken wij ook de dwergserie, met als rode en roze variant de Red Dwarf en Pink Dwarf. Naast deze skimmia’s met groene bladeren, kweken wij ook de bonte skimmia; Magic Marlot! Vraag ons naar de beschikbaarheid.


Skimmia Wit

Naast de skimmia’s met rode bloemknoppen kweken wij ook skimmia’s met witte bloemknoppen. De compacte White Globe en de meer gestrekte Finchy. Voor liefhebbers van laagblijvende skimmia kweken wij ook de dwergserie, met als witte variant de White Dwarf. Deze skimmia’s hebben alle drie mooie donker groene bladeren. Vraag ons naar de beschikbaarheid.


Skimmia Bes

Naast de hiervoor genoemde mannelijke skimmia’s, kweken wij ook vrouwelijke skimmia’s. Deze zijn te herkennen aan hun mooie felrode bessen. Een populaire plant rond de kerstperiode die uw tuin of terras kleur geeft. Ook deze skimmia is winterhard en behoeft weinig water. In het voorjaar dienen de nieuwe bloemen bestoven te worden om nieuwe bessen te krijgen. Vraag ons naar de beschikbaarheid.